Buffetcatering med masser af god mad

Buffet ud af huset til dit arrangement

Hvis du skal holde fest eller et andet arrangement for dine gæster, hvor der skal serveres mad, så kan det være en god ide at vælge en buffet, hvis du ønsker at bestille mad udefra. Med en buffet er der mange forskellige retter, som dine gæster kan vælge imellem, og du kan derfor være sikker på, at der altid vil være noget at vælge imellem for enhver smag. Det giver samtidig dig og dine gæster mulighed for at smage på mere lækker mad, end det typisk vil være tilfældet ved portionsanretning – og du kan ikke mindst sikre dig, at alle dine gæster bliver mætte – også dem med en stor appetit.

Hos Carlas Madpakke tilbyder vi blandt andet buffetcatering til både private arrangementer og en række forskellige firmaarrangementer. Vi leverer mad ud af huset til adresser i både Herlev, Ballerup og København samt flere andre byer i nærheden.

Vælg den buffet der passer til dit arrangement

Vi tilbyder buffetcatering af en række forskellige buffeter, så der er noget at vælge imellem for enhver smag og til ethvert arrangement.

Vi tilbyder for eksempel en lækker og velsmagende grillbuffet med steak, grillpølser og honning/citrusmarineret kyllingebryst samt tomat-, melon- og pastasalat. Du kan også prøve vores italienske buffet med citrusmarineret laks, små krydderfrikadeller i tomatsauce, svinemørbrad med parmaskinke og ruscolasalat.

Vi tilbyder også vores Ladys buffet med en fransk kartoffelsalat, salat med perlebyg, varm røget laks og rosastegt kalvecuvette, eller hvad med vores Viking buffet med chili con carne, coleslaw, øl braiseret svinekølle og BBQ revelsben?

Vi byder også på en lækker og velsmagende buffet til henholdsvis påskefrokosten og julefrokosten.

Kontakt os og bestil buffetcatering til din begivenhed

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at bestille vores buffetcatering til dit arrangement, eller hvis du har nogle spørgsmål angående vores forskellige buffeter og priser.

Bestil take away

Udfyld gerne formularen med din bestilling.
​Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

"Betjening altid i top"

​Lækkert smørrebrød rigtig gode sandwich dejlige hjemmelavet frikadelle og rimmelige priser,altid et besøg værd.

Mix Andersen

​★★★★★

"Bedste frikadelle sandwich"

Madpakken laver verdens bedste frikadelle sandwich.

Allan andreasen

​★★★★★

"Dejlig mad"

Dejlig mad samt betjening. Til fornuftige priser

Herlev Bile​r

Carlas Madpakke

Vi laver lækkert og velsmagende smørrebrød og sandwiches samt salater.

Skriv til os  - Send en mail

eller ring på telefon: ​20 70 12 42

Find os på​

facebook-icon-whiteinstagram-white

​Se kontrolrapport
amiley-white

Her ligger vi

Madpakken

CVR: 21541737

Vasekær 15, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning