Frokostordning til virksomheder

Lækker og velsmagende frokostcatering

Det er vigtigt, at dine medarbejdere får sund og nærende frokost, så de kan få masser af energi og overskud til resten af dagens opgaver. Med en frokostordning har du mulighed for at have en indflydelse på, hvad for noget mad dine medarbejdere får til frokost, og samtidig er der også mange, der ser en firmafrokostordning som en måde at tiltrække medarbejdere på. Det er nemlig de færreste, der har tid eller lyst til at smøre madpakker hjemmefra.

Hos Carlas Madpakke tilbyder vi blandt andet frokostcatering til mange forskellige typer virksomheder i blandt andet Herlev, Ballerup og omegn samt i hele København.

En frokostordning kan se ud på mange forskellige måder

En frokostordning er ikke bare en frokostordning. Måske ønsker du at bestille firmafrokost gennem vores virksomhed et par gange om ugen for at forkæle dine medarbejdere på nogle særlige dage. Måske ønsker du at sørge for, at de får sund og nærende frokost hver dag i løbet af ugen.

Sammen finder vi frem til, hvordan frokostordningen i lige netop din virksomhed skal se ud. Det gælder både i forhold til, hvor ofte vi skal levere frokostcatering til din virksomhed, men også i forhold til, hvad frokosten skal bestå af. Skal det være kold mad, varm mad, eller skal der både være noget koldt og noget varmt? Skal der være en dag om ugen, hvor der er kage til dessert?

Til al vores mad benytter vi os så vidt muligt af danske råvarer, og vi fremstiller selv alle vores salater med hjemmelavet dressing, mayonnaise og remoulade. Derudover bager vi også selv alle vores brød og kager.

Kontakt os og hør mere eller bestil firmafrokost

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om vores frokostcatering eller for at bestille en frokostordning til din virksomhed. Vi tilbyder både frokostordning til små virksomheder og større virksomheder og altid tilpasset individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder også mad til fest, buffet catering, mad til begravelse, smørrebrød og andet mad ud af huset.

Bestil take away

Udfyld gerne formularen med din bestilling.
​Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

"Betjening altid i top"

​Lækkert smørrebrød rigtig gode sandwich dejlige hjemmelavet frikadelle og rimmelige priser,altid et besøg værd.

Mix Andersen

​★★★★★

"Bedste frikadelle sandwich"

Madpakken laver verdens bedste frikadelle sandwich.

Allan andreasen

​★★★★★

"Dejlig mad"

Dejlig mad samt betjening. Til fornuftige priser

Herlev Bile​r

Carlas Madpakke

Vi laver lækkert og velsmagende smørrebrød og sandwiches samt salater.

Skriv til os  - Send en mail

eller ring på telefon: ​20 70 12 42

Find os på​

facebook-icon-whiteinstagram-white

​Se kontrolrapport
amiley-white

Her ligger vi

Madpakken

CVR: 21541737

Vasekær 15, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning