Mad til fest til enhver anledning

Lækker og velsmagende festmad

Til enhver fest skal der selvfølgelig serveres mad, men det kan være svært at finde både tid og overskud til at stå i køkkenet for at tilberede maden til alle gæsterne. Det gælder, uanset hvilken type fest du skal holde – om det er en fødselsdagsfest, en konfirmationsfest, en jubilæumsfest eller måske en julefest.

Hos Carlas Madpakke tilbereder vi lækker og velsmagende mad til fest for både privatpersoner og erhvervskunder. Vi sørger blandt andet for mad til festen i Herlev, Ballerup og København samt i flere andre nærliggende byer.

Vælg mellem mange forskellige menuer og buffeter

Vi tilbyder en række forskellige menuer og buffeter, så der er noget at vælge imellem for enhver smag, og så du har mulighed for at vælge lige netop den festmad, som passer til dit arrangement – og hvordan maden skal serveres. For skal det for eksempel være portionsanretning eller buffet?

Vi tilbyder både klassisk danske smørrebrød, platter, kolde borde, påskebord og en julefrokostmenu. Herudover har vi fire forskellige buffeter, som du kan finde mere information omkring her.

Til de fleste af vores menuer og buffeter skal der bestilles til minimum 15 kuverter, men til påskebordet og julebordet kan der bestilles helt ned til henholdsvis 8 og 12 kuverter.

Herudover sammensætter vi også gerne en særlig menu til lige netop dit arrangement, så du kan få lige præcis den mad til fest, som du kunne tænke dig.

Vi anvender så vidt muligt danske råvarer, og vi fremstiller alle vores salater selv, ligesom vi selv bager vores brød og kager.

Kontakt os og bestil mad til fest

Kunne du tænke dig at bestille levering af mad til fest, så du slipper for at skulle bruge tid på madlavningen og at stresse over at skulle nå det hele, inden gæsterne kommer? Så kontakt os gerne allerede i dag med din bestilling. Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få sammensat en skræddersyet menu, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os

Bestil take away

Udfyld gerne formularen med din bestilling.
​Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

"Betjening altid i top"

​Lækkert smørrebrød rigtig gode sandwich dejlige hjemmelavet frikadelle og rimmelige priser,altid et besøg værd.

Mix Andersen

​★★★★★

"Bedste frikadelle sandwich"

Madpakken laver verdens bedste frikadelle sandwich.

Allan andreasen

​★★★★★

"Dejlig mad"

Dejlig mad samt betjening. Til fornuftige priser

Herlev Bile​r

Carlas Madpakke

Vi laver lækkert og velsmagende smørrebrød og sandwiches samt salater.

Skriv til os  - Send en mail

eller ring på telefon: ​20 70 12 42

Find os på​

facebook-icon-whiteinstagram-white

​Se kontrolrapport
amiley-white

Her ligger vi

Madpakken

CVR: 21541737

Vasekær 15, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning